mun. Chisinau, Moldova
www.lapmol.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Lapmol S.R.L.
SĂNĂTATE ÎN FIECARE ZI!
Despre noi
Compania „Lapmol” S.R.L. a fost fondată în 1997. Lansată pe piaţa Republicii Moldova, compania şi-a propus drept scop principal ridicarea nivelului de consum al producţiei, prezentînd producţie de înaltă calitate şi de un vast asortiment, fapt care permite asigurarea consumatorilor cu produse calitative la preţ avantajos.

Compania „Lapmol” îşi lărgeste, în mod regulat, lista de sortimente orientată spre diferite categorii de populaţie. Se efectueaza procesul permanent de modernizare şi instalare a utilajului tehnologic, se implementeaza tehnologiile de prelucrare a laptelui. Se perfecţionează procedura verificării în laborator a calităţii produselor lansate.

Însăşi denumirea companiei vorbeşte de la sine „Lapmol” – lapte moldovenesc: produs moldovenesc pentru toţi locuitorii Moldovei! Acesta constituie materie primă naturală de calitate, din care se fabrică produse alimentare calitative la preţ avantajos. Acest fapt constituie garantul eficienţei şi situaţiei stabile pe piaţa produselor alimentare a Republicii Moldova.

Combinatul de fabricare a produselor lactate este situat în or. Călăraşi, combinatul de fabricare a untului – în or. Lipcani. Zilnic producţia este livrată la depozit în or. Chişinău (str. Uzinelor, 17) şi de acolo, adusă pe tejghelele magazinelor şi supermarketurilor.

Istoria fondării

Compania “Lapmol” a fost fondată în anul 1997.
Iniţial ea a fost o companie de distribuire a produselor lactate ale producătorilor locali.

În 1999, compania a realizat producerea brînzicii glazurate numite „Lapmol”. Acesta a fost un produs nou pe piaţa Moldovei, care a fost îndrăgit imediat de consumatori. Ceva mai tîrziu a fost creată marca comercială „Big Lapic”.

Marca comercială „Big Lapic” a fost înregistrată în 2001. Iniţial asortimentul de brînzici nu era mare – doar 4 tipuri, dar în prezent Compania „Lapmol” produce 15 tipuri de brînzici glazurate „Big Lapic”, care diferă în dependenţă de umplutura şi ciocolata conţinută.

În 2002 întreprinderea şi-a extins aria de activitate şi a început s-ă fabrice produse lacto-acide: chefir, lapte, smîntînă, brînză-pasta. A fost lansată noua linie de produse cu marca comercială „Căsuţa Mea”. Produsele „Căsuţa Mea” sunt puse în vînzare în ambalaj de polietilenă şi paharele de plastic.

Recent pe piaţă a apărut untul „Căsuţa Mea”, produs pe placul consumatorilor şi recunoscut ca produs natural de calitate!

De asemenea, Compania „Lapmol” fabrică produse lactate cu marca comercială „Lapmol”: chefir, lapte, smîntînă ş.a.

Au apărut deja binecunoscutele produse cu gust nou, care corespund cerinţelor şi preferinţelor consumatorilor:
- brînzici glazurate cu biscuiţi de trei tipuri: cu cacao, cu caramelă şi cu vanilie;
- brînzici glazurate cu lapte condensat;
- bio chefir cu gust de piersic.


„Lapmol” nu se limitează la succesele obţinute şi planifică, în curînd, lărgirea sortimentului.

În afară de fabricarea produselor lactate, Compania „Lapmol” este distribuitorul oficial al produsului DANONE în Republica Moldova. În lista produselor livrate sunt incluse mărci comerciale precum: Actimel, Danonino, Danette.

„Lamol” este o companie care se dezvoltă cu succes, a cărei deviza este: SĂNĂTATE ÎN FIECARE ZI!
Principale produse si servicii: -
Tipul companiei: Producator
Numarul de lucratori: mai mult de 50
Fondat in:

Contacte
Denumirea companiei Lapmol S.R.L.
Adresa str. Uzinelor, 17
Oras/Sat mun. Chisinau
Tara Moldova
Telefon 373-22-410421, 373-6-9872328
Website
Lapmol S.R.L.
SĂNĂTATE ÎN FIECARE ZI!